Corona update 25-9-2021

Gepost in Nieuws

De nieuwe maatregelen

Het kabinet heeft op de persconferentie aangekondigd dat de 1.5 meterregel vanaf zaterdag 25 september los gelaten kan worden. Maar om de verspreiding van het virus verder te beperken en de zorg toegankelijk te houden zijn wel een aantal voorwaarden van toepassing. 

Graag willen we als TVS benadrukken, dat niet wij, maar de overheid deze maatregelen opstelt. We verzoeken dan ook iedereen om met respect richting onze vrijwilligers te reageren. Wens je niet mee te werken aan de maatregelen, respecteren wij dit en verzoeken we je om je consumptie buiten te nuttigen. Er liggen dekentjes in de gang van het clubhuis, deze houden jullie een beetje warm op koude avonden. 

Voor de sport zijn enkele uitzonderingen gemaakt voor niet-horeca gerelateerd gebruik van het clubhuis of de sportkantine. 

Wat betekent dit voor de horeca op sportlocaties?

 • Voor gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het horecagedeelte plaatsneemt.
 • Bij het afhalen van drankjes/hapjes aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
 • Bezoek je het toilet, de kleedlokalen of loop je richting de tennishal is er geen controle noodzakelijk, aangezien deze duidelijk gescheiden zijn van het horeca gedeelte.  
 • De verplichte sluitingstijd blijft 00.00 uur. 

Doe mee aan het Mix & Match toernooi op 25 september

Gepost in Nieuws

MIX & MATCH TOERNOOI
Zaterdag 25 september vanaf 17:00 uur
Tennis - Barbecue - Speeddate

Het doel van dit toernooi is de verbinding tussen leden te versterken. Nieuwe leden en oude leden maken kennis met elkaar, niet alleen op de baan maar ook naast de baan.  Dit doen we door middel van speeddaten. Lidmaatschap bij Tennisvereniging Simpelveld draait ten slotte niet alleen om het tennissen. Ook speeddaten met een bestuurslid behoort tot de mogelijkheden. Graag willen wij als bestuur onze (nieuwe) leden goed leren kennen! Het bestuur staat open voor vragen, nieuwe ervaringen en interessante gesprekken.
Uiteraard wordt ook een gezellig toernooi gespeeld en een barbecue georganiseerd.
Sta jij open voor nieuwe ervaringen en kennismakingen? Kom dan zaterdag 25 september a.s.

Aanmelden kan per mail via  nextgenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelname aan de event zijn € per persoon, 
Niet tennissen, toch deelnemen aan de barbecue? Dat kan! Je betaald dan hetzelfde bedrag en aanmelden is ook verplicht.  

Noteer alvast 25 september a.s. 17:00 uur!

TVS is hot! Ben jij ons 400e lid?

Gepost in Nieuws

 Dit jaar mochten wij bij TVS reeds 66 nieuwe leden verwelkomen en elke dag worden het meer en meer! Het 400e lid komt in zicht!  
Actuele stand 25-9-2021: 384 leden 

Ben jij ons 400e lid? Dan belonen wij dit met een cadeaubon van Ivo's Sportshop van € 25.00! 

Draag jij als bestaand lid een nieuw lid aan? Dan belonen we dit met twee gratis consumpties zodat jullie gezamenlijk kunnen proosten in ons clubhuis.    

 

Even voorstellen de trainers van Event Serve!

Gepost in Nieuws

Graag stellen wij de trainers voor die namens Event Serve deze zomer les geven bij T.V.S. 

Bjorn Boumans

Beste tennisliefhebbers,
Via deze weg stel ik, Bjorn Boumans, me aan jullie voor en vertel graag wat over mezelf en het plezier waarmee ik de tennis- en padeltrainingen voor de leden van verschillende verenigingen heb en nog steeds verzorg(d). Allereerst wil ik aangeven dat ik met veel plezier en passie de lessen voor zowel de jeugd als volwassenen verzorg. Ik vind met name de diversiteit van de groepen erg leuk en uitdagend. Of de groep uit beginners bestaat of uit gevorderden, het is en blijft maatwerk voor elk individu die de lessen volgt.
Als tennistrainer heb ik ruim 20 jaar ervaring en beschik ik over de A- & B-licentie.
Ook heb een aantal jaren ervaring als Padelinstructeur.
Verder zal ik iets meer vertellen over mij privé. Ik woon momenteel in Wijlre samen met mijn vriendin, twee zonen en twee honden. In mijn vrije tijd geniet ik met mijn gezin van de mooie natuur in Limburg. Ook genieten we regelmatig van ons lievelingseten: Sushi. Daarnaast ben ik al mijn hele leven bezig met sport. Vanaf mijn 4e heb ik altijd gevoetbald bij SV Simpelveld, totdat ik op mijn twaalfde moest gaan tennissen van mijn ouders. En daar ben ik dankbaar voor, want ik vond dat net zo leuk en misschien nog wel leuker dan voetbal. Als jeugdlid van tennisvereniging Simpelveld heb ik met veel plezier aan vele toernooien en competities deelgenomen. Door het grote spelplezier en vaak spelen van wedstrijden, ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot de huidige speelsterkte 3 in zowel enkel als dubbel. In afgelopen jaren heb ik met die ervaring een steentje kunnen bijdragen aan het succes die de clubs hebben behaald.
Momenteel speel ik zelf actief Padelcompetitie bij Tennis Padel Geuldal.

Cheyenne van der Well

Van kleins af aan ben ik al bezig met het geliefde tennisspel.
Zelf speel al minstens 14 jaar en train ook nog steeds. ..
Ik heb voor meerdere clubs competitie gespeeld waaronder in Nederland
(TV Simpelveld en LTC Dentgenbach) en Duitsland (Aachen – Laurensberg).
In de afgelopen jaren heb ik ook mijn tennisleraar licentie behaald
en geef al een aantal jaren les. Mijn ambitie is om zelf én als trainer mijn leerlingen beter te krijgen en hoop zo de sport beter en aantrekkelijker te maken!
Ik ben 21 jaar en woon met mijn ouders in Simpelveld.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en game ik graag.

 


 

Peter Snippe
Ooit als jongetje van 6 begon ik met tennis bij TC Volvo in Born.
In die tijd nog geen 80 zenders op tv of Netflix of mobiele telefoon dus mijn leven speelde zich af op het voetbalveld of tennisbaan, met af en toe een uitstapje naar kattenkwaad.
Nadat ik diverse clubs had gehad belandde ik bij TC van Horne in Weert waar ik overgangsklasse A heb mogen spelen en daarna heb ik nog bij Kimbria overgangsklasse B gespeeld tegen onder ander Tjerk Bogstra (oud Davis Cup coach). Van al deze competitie wedstrijden heb ik enorm veel geleerd.
Met veel plezier speelde ik toernooi in heel Limburg.
Een van mijn mooiste overwinningen was op Richard Krajicek in Sittard. Maar ja, een paar jaar later sta ik te klunen
in Herkenbosch en wint hij Wimbledon.
De betrekkelijkheid van winnen en verliezen.
Ik heb bij heel wat mooie clubs training mogen geven.
Momenteel combineer ik mijn werk bij Bachaus Automotive met het geven van tennisles bij Tennis en Padel Geuldal, TC Margraten en nu ook bij Simpelveld.
Naast mijn drukke werk geniet ik samen met mijn vriendin Esther van het wandelen in de natuur. Sinds december 2020 wonen we samen in Geleen.
Nu ik terug ben als trainer hoop ik jullie net zoveel tennisplezier te mogen bijbrengen als mijn trainers mij vroeger hebben bijgebracht.

Heb je vragen?
Stel ze gerust aan Björn, Cheyenne en Peter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdactiviteit Roland Garros-style

Gepost in Nieuws

Yes! Het lijkt er toch op dat de jeugdcompetitie vanaf 11 juni van start kan gaan!

Om jullie nog een laatste voorbereiding mee te geven, organiseert de jeugdcommissie op
zondag 6 juni van 10 tot 13 uur een sportieve activiteit!
Niet alleen worden er de nodige ballen geslagen,
maar ook werken we nog aan jullie conditie en testen we jullie kennis over tennis!

En dat alles in het thema: Roland Garros!
Neem dus je meest professionele look mee, bereid je goed voor en loop alvast warm voordat je komt!

We gaan ervan uit dat jullie er allemaal zijn.
Als je echt NIET kunt, stuur dan uiterlijk 4 juni a.s. een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Condoleanceregister voor Wim Bisschoff

Gepost in Nieuws

In ons clubgebouw hebben we een condoleanceregister neergelegd voor alle tennisvrienden die ter nagedachtenis aan Wim een blijvende herinnering willen weergeven en hun steun willen uitspreken aan de familie.

Het condoleanceregister zal nog tot 13 juni 2021 blijven liggen, waarna de berichten worden gebundeld een aangeboden aan de nabestaanden van Wim.

Doe mee aan de T.V.S. laddercompetitie!

Gepost in Nieuws

Hoezo geen competitie?! Zeker wel!

We staan allemaal te popelen om wedstrijden te spelen en we hebben nu een heel leuk alternatief voor de uitgevallen competitie en het TVS Toernooi, namelijk de TVS Ladder!

Wat is de TVS Ladder competitie?
De Club Ladder is een wedstrijdvorm waarin spelers elkaar uitdagen voor een wedstrijd en daarbij steeds ‘hoger op de ladder’ komen. Je kan zowel enkel als dubbelspel ladders spelen. Uitsluitend leden van T.V.S. kunnen deelnemen aan deze competitie.  Speeldata zijn flexibel, je speelt wanneer het jou uitkomt! Wil je extra gezelligheid? Speel dan je wedstrijden tijdens de TVS Sunday Lounge tussen 10 en 15 uur op baan 1 of 2.

Hoe werkt het?
●       De ladder loopt van 07 juni t/m 31 augustus
●       Je komt in een ‘ladder’ (klassement) met spelers van alle niveaus
●       Elke 2 weken start een nieuwe ronde
●       Je wisselt van plek als je wint van iemand die hoger staat
●       Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!

Hoe geef ik mij op?
●       Download de KNLTB Match app (iOS of Android)
●       Ga naar Flexcompetities
●       Zoek TV Simpelveld en geef je op voor de ladder(s):
o   TV Simpelveld – DE Ladder 
o   TV Simpelveld – HE Ladder
o   TV Simpelveld – DD Ladder
o   TV Simpelveld – HD Ladder
●       Voor dubbel: beide spelers moeten de app hebben gedownload, 1 speler meldt het team aan.

Heb je vragen over de T.V.S. Ladder?
Neem dan contact op met Roel van Duren van de activiteitencommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Padel Clinic voor T.V.S. leden, heel gezellig en succesvol!

Gepost in Nieuws

Afgelopen zaterdag was de 2e gratis padelclinic voor alle volwassenen van TVS

De clinics werden gehouden op de padelbanen van TPV De Dassenburcht te Hulsberg.
Klik op deze links om naar de filmpjes te gaan van die dag:

1 mei 2021: https://nl-nl.facebook.com/TVSimpelveld/videos/511058573244255/
15 mei 2021: https://nl-nl.facebook.com/TVSimpelveld/videos/814149662868446/

Wil je ook graag deelnemen aan een volgende clinic?
Meld je dan bij Marcel van de Adel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een datum moet nog geprikt worden. Kun je niet op een zaterdag? 
Laat dat dan gerust weten, er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden hiermee!

Sunday Lounge bij T.V.S.

Gepost in Nieuws

Elke zondag t/m eind juni: T.V.S. Sunday Lounge
Kom gezellig vrij tennissen en geniet daarna van een drankje op het terras, een stukje Limburgse vlaai of een broodje.
Elke zondag van 10:00 uur tot 15:00 is ons terras open! * bij stromende regen zal de kantine gesloten blijven

 sunday lounge

In memoriam Wim Bisschoff, onze trainer, lid en vriend

Gepost in Nieuws

Helaas bereikte ons het droevige bericht dat onze clubtrainer Wim Bisschoff 13 mei jl. is overleden.  

Wim was meer dan 15 jaar betrokken bij TVS en heeft vele duizenden uren les gegeven aan zowel onze jeugdleden, als ook aan volwassenen. Zijn gave om kinderen te enthousiasmeren voor onze sport was bijzonder, zijn inzet als clubtrainer uniek; jarenlang was hij bijvoorbeeld het gezicht van het schooltennis in onze gemeente. Via de wintercompetitie van Tennismeetings bracht hij veel mensen van binnen en buiten de vereniging samen. Jarenlang stonden er winter in, winter uit tientallen fanatieke tennissers in de hal om de strijd met elkaar aan te gaan. Ook zijn inzet voor het eerste herenteam heeft bijgedragen aan het grote succes van Heren 1, maar mogelijk was hij zelf nog wel het meest trots op zijn eigen tennissucces in de Eredivisie mix 35+.  Deze en nog vele andere bijzondere herinneringen aan Wim verbinden hem voor altijd aan T.V.S. 

Gezien zijn grote betrokkenheid bij onze vereniging en na ruim 15 jaar clubtrainer te zijn geweest bij T.V.S., hebben we als bestuur besloten een blijvende herinnering aan Wim op onze club te realiseren. In een laatste persoonlijk gesprek heeft T.V.S. aan Wim laten weten dat vanaf heden baan 3 de ‘Wim Bisschoff Baan’ zal heten. Zijn reactie was bijzonder mooi en emotioneel. De waardering voor zijn werk, zijn inzet voor T.V.S. mag voor altijd zichtbaar zijn. 

Wim, we gaan je enorm missen; als betrokken lid, trainer, vriend, organisator en als mens.
T.V.S. wenst dochter Jolijn, moeder Leny, partner Chantal, haar kinderen, familie en dierbare vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

wim1wim

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

 • saa.jpg
 • rpo_rebema.png
 • logotennismeetings1.jpg
 • moonen_wanders.jpg
 • max.jpg
 • intergarde.png
 • eyserhalte.jpeg
 • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg
 • frijns1.jpg
 • venetian_blinds.jpg
 • jules.gif
 • IVO_logo_2010-400.jpg
 • smeets1.jpg
 • Logo_Hesi.jpg
 • logo geveltechniek klein.jpg
 • Moonen_Optiek2.png
 • tornadosport.jpg
 • Bosec.jpg
 • dreessen willemse.jpeg
 • logo_vaessen.png
 • hendriks.gif
 • dijkstra_dakwerken.jpg
 • Logo_Plus_Schouteten.JPG
 • SomersBrabant-logo-h175px1.png
 • Zuyver-logo_1000x666.jpg
 • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
 • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
 • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
 • pastorieke1.jpg

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb