Baan afhangen - we gaan 100% digitaal!

Gepost in Nieuws

De noodzaak om vooraf verplicht digitaal een baan te reserveren heeft TVS laten kennismaken met het digitale afhangsysteem van de KNLTB. We zijn enorm blij met de manier waarop onze leden de app en het digitaal reserveren omarmt hebben. En hoewel sommige leden nog wat moeite hebben om de app te installeren lukt het meestal wel met wat hulp van andere tennismaatje.

Gezien het succes van het digitaal afhangen en reserveren van een baan via de app hebben we besloten om 100% digitaal afhangen toe te passen per 1 juni 2020. Dat wil zeggen we zullen vanaf begin juni het houten bord vervangen door een touchscreen afhangbord dat in de gang van het clublokaal geïnstalleerd gaat worden. We willen benadrukken dat we dit digitale afhangbord gratis in bruikleen krijgen van de KNLTB. Er zijn géén kosten voor TVS.

Het voordeel van de touchscreen afhangbord is dus dat je niet meer verplicht bent via je mobiel te reserveren maar dat je ook op de club, met behulp van je KNLTB pasje een baan kan reserveren zonder al te veel moeite. Je kan dus ervoor kiezen om vooraf een baan te reserveren via de app, zo weet je zeker dat je een baan krijgt en wat je starttijd zal zijn. Daarnaast kan je ook ervoor kiezen om, net zoals vroeger, gewoon spontaan naar TVS te komen en te tennissen. Dan is de kan kans wel aanwezig dat je even moeten wachten tot een baan vrij is. Via het beeldscherm zie je makkelijk welke baan als eerste vrij komt en kan je inschrijven voor het aansluitende tennisrondje. 

We zoeken nog een mooie bestemming voor het houten afhangbord dat pas vorig jaar vervangen is geworden door sponsoring van Car Care Company. Want het zou zonde zijn om dit bord nu niet meer te gebruiken. We hebben met de sponsor gesproken en hij heeft alle begrip voor onze keuze om digitaal te gaan!

Ps. heb je nog moeten met het downloaden van de app? Kijk op de link naar onze TVS website met uitleg hoe je de app kan downloaden. Of kijk op de website van de KNLTB die de meest voorkomende problemen weergeeft.

Kidstennis - maak kennis met tennis

Gepost in Nieuws

Voor kinderen tot 13 jaar zal Wim Bisschoff gratis lessen geven om kennis te maken met tennis. 

De lessen gaan plaatsvinden op donderdag- en vrijdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur. Op: 28/29 mei 4/5 juni en 11/12 juni. 

Willen jouw (klein) kinderen of vriendjes deelnemen aan deze kennismakingslessen? Dat kan! 
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app Wim 06-23656709. 

Lessen zullen plaatsvinden op ons tennispark, Sportlaan 3 te Simpevleld. 

Iedereen is welkom! 

maatregelen i.v.m. corona - update 21-5-2020

Gepost in Nieuws

Alle leden van TVS mogen weer tennissen, maar er zijn wel regels waaraan iedereen zich dient te houden. 

Hoe zit het nu eigenlijk?
 
Vrijspelen voor jeugd t/m 18 jaar
Dit is alleen mogelijk als er een toezichthouder op het park is.
Op de volgende tijden is er een toezichthouder aanwezig:
maandag t/m vrijdag tussen 16:30 en 19:00 uur
woensdag afwijkend van 14:00 t/m 19:00 uur
zaterdag tussen 9:30 en 11:30 uur.

Wil je als jeugdlid tennissen tijdens bovenstaande uren dien je hiervoor digitaal een baan te reserveren via de app. 
 
Vrijspelen voor jeugd, voor gezinsleden
Ouders (die lid zijn van TVS) mogen ook tennissen met hun kinderen. De ouder fungeert op dat moment als toezichthouder. Deze volwassene dient een baan te reserveren met het kind via de app. De ouder is op dat moment de toezichthouder, daarmee is hij verplicht om op het tennispark toe te zien op naleving van de geldende maatregelen.
 
Op het moment dat er lessen gegeven worden, is ten allen tijde de trainer de toezichthouder.
Dan ontslaat echter niemand van de verantwoordelijkheid om de gedragsregels na te leven.
 
Vrijspelen voor volwassenen
Dat is mogelijk mits er vooraf een baan is gereserveerd via de knltb-club-app. Lees hier meer over het downloaden van deze app.
Voor het vrijspelen van volwassenen is er geen toezichthouder nodig.
Ook dubbelen is weer toegestaan, zodra de goedkeuring van de gemeente Simpelveld binnen is.

 Belangrijk voor iedereen:
 • Het is verplicht om vooraf digitaal af te hangen via de KNLTB app
 • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.
 • Het verblijf op of naast onze banen zonder reservering is niet toegestaan. Ook niet voor ouders van jeugd.
 • Het betreden van de kantine en de kleedruimte is verboden, enkel het toilet en wasbak voor handen wassen mag gebruikt worden. Er is dus geen (sport)drank te koop bij TVS
 • Let er bij het wisselen van helft altijd op dat je met de klok meedraait
 • Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand
 • Hoest en nies in je elleboog
 • Schud geen handen en geef geen high fives 
 • Desinfecteer en was je handen direct na het verlaten van de baan en bij thuiskomst
 • Blijf thuis als jij, of iemand in je huishouden verkouden is of koorts heeft (e.e.a. conform richtlijnen RIVM)
 • Klaar met tennissen? Direct naar huis
 • Neem je eigen ballen mee om te tennissen/padellen en markeer deze.
 • Neem je eigen materiaal mee zoals een bidon met water en een handdoek.
 • Ga tijdens het tennissen/padellen niet dichtbij elkaar zitten (bankje of stoelen).
 • Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.

richtlijnen 1

richtlijnen 3

Zomerabonnement speciaal voor nieuwe leden

Gepost in Nieuws

Zomerabonnement 2020 voor NIEUWE LEDEN

Blijf actief en kom deze zomer lekker tennissen op ons mooie tennispark voor € 25,- juniorleden en € 45,- senior leden.

Met dit abonnement mag je 2 maanden lang onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen. De ingangsdatum van het zomerabonnement is flexibel maar moet liggen in de maanden mei, juni of juli. (Het zomerabonnement stopt automatisch na twee maanden.)

Mocht je na afloop van het abonnement besluiten om regulier lid te worden van onze vereniging, dan verrekenen we het bedrag met de reguliere abonnementskosten.

Aanmelden of meer informatie? Vul het aanmeldformulier in op www.tvsimpelveld.nl

Of neem contact op met de secretaris Patrick Gramsma tel. 06-53832118 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onbeperkt tennissen – je kunt vrij komen tennissen volgens het digitale afhangsysteem op het park met de daarbij geldende regels. Je kunt een baan reserveren per 45 minuten en langer wanneer er voldoende ruimte is.

 • Check de website voor de verplichte maatregelen die nu gelden op het park;
 • Wijzigingen worden op de website gecommuniceerd.

Wil je tennislessen volgen?

Neem een proefpakket af bestaande uit vijf keer een uur les voor € 25,-  voor junioren  en € 35,- voor senioren. Hiervoor kun je contact opnemen met onze tennisleraren:

Wim Bisschoff  telefoon: 06-23656709 of Rick Vliegen telefoon: 06-52346934.

 

 

Baanonderhoud, een must voor alle spelers!

Gepost in Nieuws

Als club werken we hard om onze banen in perfecte conditie te krijgen en houden, maar dit kan alleen als alle spelers hun steentje bijdragen. Alleen door de juiste aandacht na elke wedstrijd, na elke uurtje vrij spelen of training houden we deze goede baanconditie vast!

We verzoeken alle gebruikers van onze banen de volgende regels te volgen:

VEGEN Bij het einde van elke ontmoeting.
Hoe? Men sleept het sleepnet/borstel CIRKELGEWIJS van buiten naar binnen, te beginnen aan de buitenrand van de uitloopruimte.
Voordelen: De grove gravel blijft beter op het effectieve speelveld wat bevorderlijk is voor de structuur en de waterdoorlatendheid van het veld en dus de speelkwaliteit. Daarnaast ga je zo mos begroeiing van het speelveld tegen.

WALSEN
De banen zijn nog erg zacht, waardoor je makkelijk gaten maakt in de gravel. Maak je een gat? Schuif de uitgelopen gravel met de voet terug en stamp de gravel vast.
In het begin van het seizoen moet er na elke speelbeurt eerste geveegd worden met het sleepnet. Daarna dient men met de wals over de meest bespeelde gedeeltes te gaan. Dus achter de baseline en in het servicevak.

Bij droog & zonnig weer SPROEIEN
Onze banen zijn voorzien van een automatisch sproeisysteem. Op het moment dat het systeem begint hoor je een toeter. Je hebt dan genoeg tijd om je spullen bij elkaar te pakken en de baan te verlaten. Daarna begint de sproeier automatisch. Het systeem wordt alleen door bevoegde personen bedient.

Waarom sproeien? Op een droog veld heeft men meer kans om uit te glijden en daardoor de kans op blessures.  Een vochtig terrein speelt comfortabeler, bovendien blijft de structuur van de baan beter behouden. Bij wind waait de droge gravel weg, daarnaast kan het vervelend zijn (zeker voor de ogen).

Handmatig sproeien wordt afgeraden door de club, i.v.m. legionella. Op eigen risico kan je de aanwezige handsproeiers gebruiken bij extreme droogte.

Baanonderhoud heeft altijd voorrang
Is onze groundsman aan het werk op de baan heeft dit altijd voorrang op vrij spelen. Je dient dan een andere beschikbare baan te kiezen of te wachten totdat klaar is.

Wanneer is een terrein niet bespeelbaar?
-       Als er waterplassen op staan.
-       Als er een vochtige film te zien is op terrein.

Andere tips en tricks om de banen netjes en goed bespeelbaar te houden:
-      Probeer het baangebruik zoveel mogelijk te spreiden, kies dus niet altijd baan 1 of 3, maar kies ook eens 5 of 7. Zo bijven alle banen in vergelijkbare conditie.
-      Tennisschoenen, deze zijn verplicht! Andere schoenen, ook loopschoenen, zijn absoluut verboden en beschadigen het terrein ernstig.
-      Ben je klaar met tennissen? Laat geen lege flessen en andere rommel achter. Bij elke baan is een prullenbak in de buurt, het kost een kleine moeite en de banen blijven zo netjes.
-      Ben je klaar met spelen, klop je tennisschoenen uit over op de baan en niet er naast of nog erger, op het terras of in de kantine.
-      De nethoogte wordt elke week gecontroleerd en eventueel aangepast. Het is dus niet nodig (en niet gewenst) om zelf het net te verstellen.
-      Gebruik de telborden zoals bedoeld, deze stel je per hand bij, niet met een tennisracket.
-      Lees ook het baanreglement voor alle regels op en rond de baan.

Merk je een defect op? Is er een lijn los? Een gat in het net? Iets mis met een sleepnet? is er een sproeier die niet goed functioneert?? Enz enz enz, meld het direct, dit kan je melden aan de groundsman, de trainers, iemand van het bestuur of per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Het is in ieders belang dat de club zo snel mogelijk op de hoogte is over een defect.

!!!Bedankt voor de medewerking en veel speelplezier!!!

Binnenkort mag iedereen weer tennissen!

Gepost in Nieuws

Goed nieuws! Binnenkort kunnen naast de jeugdleden ook de 18+ leden tennissen. Echter verwachten we wederom dat de KNLTB en de gemeente Simpelveld met protocollen en richtlijnen komen. We wachten deze af en hopen binnenkort meer nieuws met jullie te kunnen delen! tot die tijd kan men nog niet tennissen!

 

De jeugd mag weer tennissen!

Gepost in Nieuws

De jeugd mag tennissen!
 
Beste leden, 
Het heeft even geduurd, maar we hebben de bevestiging dat de jeugd mag tennissen. 
Maar enkel en alleen onder strikte voorwaarden.
Indien we deze voorwaarden niet naleven zal de gemeente het park sluiten.

lees onderstaande mail aub goed door.
Geldende maatregelen:
De  maatregelen zijn na de laatste nieuwsbrief nog aangepast!  We verzoeken ouders en jeugdleden onderstaande goed door te lezen!

Deze maatregelen zijn samengesteld door de KNLTB en goedgekeurd door het RIVM. TVS is verplicht deze maatregelen na te leven.  Let op: de gemeente kan handhaven op naleving van de maatregelen en aangezien we regelmatig bezoek krijgen van de boa's verwachten wij dat dit ook daadwerkelijk zal plaatsvinden!

Voor iedereen geldt: Blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 37,5 C°), verlies van reuk/smaak

Wie mag tennissen:
- Jeugd tot en met 12 jaar kan buiten tennissen en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden; maximaal 6 kinderen per baan.
- Jeugd van 13 tot en met 18 jaar kan buiten tennissen, indien zij 1,5 meter afstand houden; maximaal 4 jongeren per tennisbaan
- Vermenging van de leeftijdsgroepen kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar is op geen enkel moment toegestaan

18+ leden, zoals ook ouders van de jeugd mogen ons park niet betreden, het terras en de tennisbaan zijn niet toegankelijk! 
Enkel trainers, toezichthouders en bestuurders / commissieleden mogen met een geldige rede op het park verblijven.

Er mag alleen getennist worden indien er een verantwoordelijke toezichthouder aanwezig is!
Op dit moment is dat van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur woensdag afwijkend van 14:00 t\m 19:00 uur en op zaterdag tussen 9:30 en 11:30 uur.
Vrij tennissen is buiten deze uren niet toegestaan. Wel kunnen er buiten bovenstaande uren lessen ingehaald worden door onze trainers, waarbij deze zelf aanwezig zijn!

Maatregelen:
Houdt 1,5 meter afstand van elkaar, geldig voor iedereen vanaf 13 jaar.
Zorg dat kinderen voor het sporten thuis naar het toilet gaan.
Was thuis je handen, minimaal 20 seconden voor en na het tennissen.
Gebruik direct desinfecterende gel bij het verlaten van de baan. 
Schud geen handen en geef geen high fives.
Hoest en nies in je elleboog
Baan 1 en 2 zijn enkel toegankelijk voor jeugdleden tot 12 jaar
Baan 3, 4 en 5 zijn enkel toegankelijk voor jeugd van 12 t/m 18 jaar.
Baan 6 en 7 zijn gesloten
Het clubhuis is alleen open voor gebruik van het toilet (noodgevallen).
De kantine en het terras zijn gesloten.
Er is een vastgestelde routing om het park te betreden en te verlaten.
Ouders mogen het tennispark niet betreden, je zet de kinderen af aan de achterkant, bij de grote parkeerplaats. Dit doe je uiterlijk 10 minuten voordat de training start. Je haalt de kinderen op aan de voorkant bij het kleine poortje, dit doe je op het afgesproken tijdstip.
Neem je eigen ballen mee om vrij te tennissen en markeer deze.
Neem je eigen materiaal mee zoals een bidon met water en een handdoek.
Ga tijdens het tennissen niet dichtbij elkaar zitten (bankje of stoelen).
Wissel van baanhelft met de klok mee.
Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.
Het slepen van de banen mag enkel door de toezichthouder gedaan worden, niet door de jeugd.
Ga na het tennissen direct naar huis, douchen en omkleden op het clubgebouw is niet mogelijk.
Lessen worden altijd van tevoren ingepland, communicatie gaat via de trainers
Wil je vrij tennissen, dan is het verplicht om een baan af te hangen d.m.v. het afhangbord,
Vrij tennissen kan enkel op de aangegeven openingstijden. Buiten deze uren is het park gesloten voor vrij spelen.
 
Indien de maatregelen niet worden nageleefd door jeugd, ouders en/of seniorleden, worden eventuele boeten en/of sancties persoonlijk verhaald op de overtreders.

Schrijf je nu in voor de lessen - buitenseizoen 2020

Gepost in Nieuws

Lesaanbod buitenseizoen 2020
Onze trainers Wim en Rick zijn gestart met de voorbereiding van de lessen voor het nieuwe buitenseizoen. Wil jij dit jaar (wederom) trainen? Dan schrijf je in!

Rick Vliegen: 06-52346934  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim Bisschoff 06-23656709 wim.bisschoff@tennismeetings.nl 

Zie onderstaand de tarieven van beide trainers.

Lessen Rick Vliegen 2020
Inschrijven via de website www.euregiotennis.nl

 
Lessen Wim Bisschoff 2020
 
Opgeven voor de zomerlessen bij tennismeetings kan tot 15 maart. Maar hoe eerder hoe beter!
 
Beschikbare lesdagen in Simpelveld zijn de maandag (voor 18 uur),dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdagmorgen (tot uiterlijk 13 uur). Alle andere tijdstippen zijn in overleg! Bij slechte weersomstandigheden kunnen trainingen worden uitgesteld of op een ander tijdstip worden ingehaald. In overleg met de deelnemers is uitwijken naar een binnenlocatie tegen meerprijs mogelijk. Lessen starten week 14 (30 maart) of week 15 (6 april)
 
Lestarieven*:
Proefles – gratis
Groepstraining (17 weken met 4 personen) - €175,-
Groepstraining (17 weken met 3 personen) - €225,- (let wel, wij streven er altijd naar een groep van 4 personen te formeren!)
Groepstraining (17 weken met 2 personen) - €325,- (let wel, wij streven er altijd naar een groep van 4 personen te formeren!)
Privé training – in overleg
Korting 2de lesuur – 10% op het geldende lestarief
 
Speciaal onder de aandacht brengen we het Tenniskids Blauw/Rood programma.  Op dinsdagmiddag tussen 1600 en 18:30 uur trainen de allerkleinsten. Deelname aan de tennislessen kosten €110,- voor 17 lessen bij een maximale groepsgrootte van 6 kids. Indien de groepsgrootte kleiner is dan 6 kan er een opslag worden berekend.
 
*exclusief evt. baanhuren

Voor nadere informatie, proeflessen etc etc. neem contact op met Wim Bisschoff (06-23656709)

Uitleg over de KNLTB Club App

Gepost in Nieuws

Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie van TVS op één plek, centraal en altijd bij je!
Wil je een baan reserveren? Wil je jouw rating nakijken? Ben je nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist van het team van jouw beste vriend? Ben je op zoek naar een tennismaatje binnen TVS? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van TVS? Dat kan met de KNLTB ClubApp!

Lees hieronder:

Hoe kan ik de KNLTB ClubApp downloaden en inloggen?
Hoe vind ik mijn competitieteam binnen de KNLTB ClubApp?
Hoe kan in competitie uitslagen invoeren in de KNLTB ClubApp?
Hoe stel ik de pushmeldingen op mijn mobiel in, zodat ik niets mis over TVS?!
Persoonlijke informatie in de KNLTB ClubApp. Wat is zichtbaar voor anderen en hoe pas ik mijn persoonlijke informatie aan?

En we beginnen met:

Wat kan ik allemaal met de KNLTB Club App?

Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en de resultaten voor je rating terugvinden.
Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
Via de knop 'Mijn Toernooien kun je terugvinden aan welke toernooien je hebt deelgenomen en wat de individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).
Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
In de KNLTB ClubApp staat al het nieuws en activiteiten van TVS. Je kan ook instellen dat je pushmeldingen ontvangt op je telefoon, zo weet je zeker dat je niets mist over TVS!
Toegang tot de ledenlijst
Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club. Zoek gericht naar leden of scrol door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.
Tennismaatjes vinden
De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze.
Baan afhangen  -  Je kan digitaal een baan reserveren, voor nu of voor 7 dagen vooruit. 

Er zijn ook onderdelen die in de App staan die TVS op dit moment nog niet gebruikt, dit betreft de volgende onderdelen:

Bardiensten inplannen  -  Aangezien leden bij ons geen bardienst hoeven te draaien maken we geen gebruik van dit onderdeel.

 

Hoe kan ik de ClubApp downloaden en inloggen bij de KNLTB Club App?

Onderstaand leggen we je stap voor stap uit wat je moet doen om de eerste keer de app te downloaden en je wachtwoord in te stellen. Houd je bondsnummer bij de hand, je bondsnummer staat op je ledenpasje. Je hoeft maar een keer in te loggen, bij herhaald gebruik van de app laat de app automatisch jouw profiel.

Nadat je de eerste keer ingelogd bent krijg je een korte rondleiding door de ClubApp. Ook wordt je goedkeuring gevraagd om notificaties te ontvangen, geef hiervoor je goedkeuring om geen enkel belangrijk bericht te missen door middel van een pushmelding.  T.V.S. zal enkel bij belangrijke momenten gebruik zal maken van een pushmelding.

uitleg clubapp

 

Hoe vind ik mijn competitieteam binnen de KNLTB Club App? 

Wil je zoeken naar een competitieteam? Klik op "Zoek spelers en teams", druk op "verenigingen" zoek op "T.V.S." en je ziet alle competitieteams. Druk op het gezochte team, en je ziet de stand, het programma en alle resultaten. Door op het hartje te klikken maak je een competitieteam favoriet en kun je deze onder 'Mijn profiel -> 'Mijn Favorieten terugvinden. 

Als je eenmaal een wedstrijd in een competitieteam gespeeld hebt slaat de app dit team automatisch op bij jouw profiel.

 • Bekijk hier de instructievideo: Hoe vind ik de uitslagen en standen van competities?
 • Bekijk hier de instructievideo: Hoe voeg ik teams en spelers toe aan mijn favorieten?

 Hoe kan in uitslagen invoeren in de KNLTB Club App?

Let op, je dient het gebruikersrecht te hebben om uitslagen in te voeren. Heb je dit niet, maar wil je dit wel? Neem dan contact op met de wedstrijdcommissie of de jeugdcommissie om dit in te stellen.

Bekijk hier de instructievideo: Hoe kan ik de competitie-uitslagen invoeren? 

uitleg uitslag invoeren

 
Hoe stel ik de pushmeldingen op mijn mobiel, zodat ik niets mis over TVS?!
 
Bij installatie van de app kan je ervoor kiezen om notificaties te ontvangen. Indien je hier op akkoord hebt geklikt zul je automatisch pushmeldingen ontvangen op je mobiel.
Wil je de pushmeldingen achteraf instellen of instellingen aanpassen, ga dan in de app naar "meer"en duw op "App instellingen" hier kan je aangeven of je pushmeldingen wilt ontvangen over nieuws en de clubagenda. De onderdelen "afhangen" en "kantinediensten" worden door T.V.S. niet gebruikt.  
 

Persoonlijke informatie in de KNLTB ClubApp
Wat is zichtbaar voor anderen en hoe pas ik mijn persoonlijke informatie aan?

Wat is zichtbaar voor andere leden, ook als je de KNLTB ClubApp niet hebt?
In de ClubApp is je naam, ledenpas foto, rating, telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar. Ook als je de ClubApp niet hebt.

Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan of maak ik mijn gegevens onzichtbaar voor andere leden?
Ja kan je persoonlijke gegevens aanpassen of onzichtbaar maken in de KNLTB ClupApp. Hiervoor kies je in de App het menu 'Mijn profiel en vervolgens klik je op het icoon rechtsboven. Je komt dan in het menu waar je instellingen kan aanpassen of onzichtbaar kan maken. Zie ook onderstaande uitleg door middel van foto's.

Hoe pas ik mijn profielfoto aan?
Klik in de app op "Mijn profiel" klik op het icoon naast je pasfoto, hier kan je een nieuwe foto uploaden en opslaan. Let op, op de nieuwe foto mag enkel je hoofd zichtbaar zijn, net zoals op je rijbewijs of paspoort. De foto zal gekeurd worden door de secretaris voordat deze zichtbaar is voor jou en andere leden.  Zie ook onderstaande uitleg door middel van foto's.

uitleg aanpassen persoonlijke info

 

Maak kennis met tennis!

Gepost in Nieuws

"Stel je sportpark open voor niet-leden" dat was de oproep van premier Rutte. Wij als TVS willen hier heel graag gehoor aan geven.

Om dit te realiseren hebben wij een stevig pakket maatregelen gekregen waar we de komende dagen keihard mee aan de slag gaan. Ook wachten wij op een bericht van de eindverantwoordelijke gemeente Simpeveld. Zodra we meer weten over hoe en wanneer we ons park kunnen openstellen voor niet-leden zullen we dit via onze website en Facebook communiceren.

Wij danken de volgende bedrijven voor hun sponsoring:

 • logo geveltechniek klein.jpg
 • Zuyver-logo_1000x666.jpg
 • van_montfort_advecatenkantoor.jpg
 • rpo_rebema.png
 • eyserhalte.jpeg
 • hendriks.gif
 • dreessen willemse.jpeg
 • saa.jpg
 • smeets1.jpg
 • Logo_Hesi.jpg
 • pastorieke1.jpg
 • frijns1.jpg
 • 2007a19d-d2b9-453f-bafb-214d723efc9f.jpg
 • tornadosport.jpg
 • Bosec.jpg
 • logotennismeetings1.jpg
 • Moonen_Optiek2.png
 • IVO_logo_2010-400.jpg
 • max.jpg
 • moonen_wanders.jpg
 • Logo_Plus_Schouteten.JPG
 • venetian_blinds.jpg
 • dijkstra_dakwerken.jpg
 • SomersBrabant-logo-h175px1.png
 • logo_vaessen.png
 • logo_sjabbie_sjiek_lage_resolutie.jpg
 • Logo_Spauwen_Werrij.JPG
 • jules.gif
 • intergarde.png

Contact

Tennisvereniging Simpelveld
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld
Telefoon clubgebouw: 045 5443848
 

Made and Hosted by: NijssenWeb